Natural Born Killaz
Hikaye
Wayne, 1982 yılında Los Angeles'ta doğdu. Abisi Frank ile çok iyi anlaşırdı. Anne ve babası arasında şiddetli geçimsizlik vardı. Annesi ve babası daima kavga ederdi. Wayne ise genellikle dedesinde kalırdı. Dedesi Wayne'a hep kavga etmek yönünde öğütler verir, onu mahalledeki çocuklar ile dövüşmesini sağlardı. Böylece Wayne'ın daha güçlü bir zenci olacağını düşünürdü. Wayne çılız yapısına rağmen kuvvetli idi. Abisi Frank ona hep WW diye çağırırdı. Onunda adı WW olarak mahallede kaldı. 15 yaşına gelince abisi Frank ile çete işlerine atıldı. Natural Born Killaz olarak bir çete kurdular. Çete gayet iyi gidiyordu. Çetenin yükselme döneminde iken, bir gece büyük bir facia ile annesi, babasını çam kırıkları ile delik deşik etti. Bu olaya abisi çok sinirlendi ve annesinin durmadan kötü biri olduğunu WW'ye anlattı. Ama WW için artık bu olayın pek bir önemi yoktu. Frank ile çetenin başında iken rakip çeteler tarafından Frank bir suikasta kurban gitti, bu olaya WW çok üzüldü. Çok sinirlendi. 20 yaşına kadar çetenin başında kaldı ama artık dayanamadı bir gece pılısını pırtısını toplayıp Meksikaya, kuzeninin yanına gitti, Kuzeni ile 7 yıl Meksikada kaldı. Bu zaman zarfı içinde kuzeni ile başından bela eksik olmadı. Kuzeni Ryan'dı. Ryanda aslında Afro Amerikan'dı ama Meksikada kalıyordu. Büyük bir soygun sonrası oraya gitti. Wayne'ı yanına çağırdı ben çok zenginim durumum iyi diye. Gerçektende öyle idi ama bir gece Ryan'ın evini bastılar bütün adamları Meksikalılar tarafından öldürüldü. Wayne ile Ryan bu olaydan kıl payı kurtuldu. Gecenin karanlığından faydalanarak kaçtılar. Ryan'ın bir Meksikalı arkadaşının aracılığı ile helikopter Los Angeles'a geri döndüler. Bu olay sonrası Wayne biraz sinirli idi.
-Ahbab, gördüğüm kadarı ile sende Meksikada boş durmamışsın hergün sicilinde yeni bir mürekkip izi eklenmiş.
-Eh, gördüğün gibi.
-Ahbab bu pis aleme dönmek istiyorum var mısın?
-Varım dostum ama para?
-Para mühüm değil, hallederiz.
Aralarındaki bu konuşmadan sonra WW ile Ryan uzun sarıldılar ve birbirlerine hakaret ile sevgilerini belli ettiler.
-Hey p*ç kurusu hiç değişmemişsin.
-Kapa çeneni Wayne, senin ne Küfür Yasaktır!! olduğunu herkes biliyor.
WW ile Ryan hamburgeciye doğru yol aldılar.
* Wayne Wallace, Ryan'ın kafasına sertçe patlatır.
Seni obur şişko!
* 6 Ay Sonra *
Wayne için herşey iyi gidiyordu. Çete oturmuştu. Parası, arabası ve dostları vardı... Bir gece Motel'e gelen bir fahişeyi gördü. Kendini tutamadı ve bir geceliğine kiraladı. Arabaya bindiler fahişe ile. Sakin biryere gittik sonra.Wayne pantolonunu indirdi, condom'u takarken fahişe bir anda çantasından silahini alarak Wayne'i vurdu. Wayne oracıkta ölmüştü. Daha Wayne'in kaybolduğunu anlayan çete onu aradı ama bulamadı. Ryan onun öldürüldüğünü düşündü. Tam o sırada bir telefon geldi Ryan'a.
"Alo.. Ben Frank. Wayne çetenin başına geçmiş öyle mi? Ben Vegastayım..."
"Frank abi, Wayne'ı.... Wayne'ı kaybettik. Geri dönersen iyi olacak....."
Bu telefon görüşmesi üzerine Frank acil bir şekilde Los Santos'a geri döndü. Çeteyi tekrar düzene sokma çalışmalarına girdi...