Nicolas_Davidson Fierro RPG Sivil
| Konu: NoCel Oto Şirketi~[Tanıtım]~ Çarş. Nis. 15, 2009 3:08 pm | |
| Projenizin İsmi Nedir ? = NoCel Araba Kiralama SektörüProjenizin Amacı Nedir ? = İnsanlara daha iyi araba satışı sunmak...Projenizin Legal İşlevi Nedir ? = Araba KiralamaProjenizin İllegal İşlevi Nedir ? = ---Projenizi F-RPG Yönetim Ekibine Ve Tüm Oyunculara Tanıtın..İlk Adımlarımız...NoCel Araba Kiralama Şirketi Nicolas Davidson tarafından 1995 yılları arasında kurulmuşdur.Bazı aksamalar sonucu ertelenilen NoCel Araba Kiralama Şirketi bşarılarını San Fierroya'da taşımaya karar verir.Eksiklikler tamamlanır hazırlıklar yapılır ve Araba Kiralama Şirketi San Fierroya kurulur...Yükseliş...San Fierro'da çok önem gören NoCel Araba Kiralama Sektörü bazı şirketler ile anlaşma kurup kendilerine çekmeyi başarmışlar...San Fierro'da satışlar artdıkça rakiplerde o kadar hırs yapıyorlardı.Ama NoCel Araba Kiralama Sektörü yılmayıp satışlarını devam ettirdi...San Fierroda'da ün salan NoCel Araba Kiralama Sektörü kendini dünyaya tanıtmış ve kanıtlamışdır...Alçalma...Bir aralar ün salan NoCel Araba Kiralama Sektörü artık yavaş yavaş gerilemeye başlamışdı...Sektör sahibi Nicolas Davidson bunu anlayıp başka şirketler ile anlaşma yapmış...Ama yeterli olmamış.Çok çaba harcayan Nicolas Davidson yine NoCel Araba Kiralama Sektörünü en yükseklere getirmişdi...Yeniden Yükseliş...NoCel Araba Kiralama Sektörü yeniden yükseldi ve satışlar arttı.Dünyadan gelen şirket anlaşmaları kabul edilip başarıya bir adım daha atıldı...Sizlere daha iyi Araba satışları sunmak...*Kazandıklarımız...Şuanlık yok.Not : Server açılınca eklenicektir...*Kazandıracaklarımız...Sizlerin araba alma hevesinizi arttırmak...En iyi şekilde araba satmak...*Şuanlık yok.Onay alırsak Bir Tamirhane ile görüşülecek... | |
|